Contactgegevens

Voor aanmelding, vragen, opmerkingen of informatie, kunt u altijd contact opnemen. De gegevens vindt u onderaan de site.

Bereikbaar:

van maandag en dinsdag tussen 16.15 – 18.00 uur

woensdag t/m vrijdag tussen 0.09 – 18.00 uur.

Tijdens sessies, persoonlijke begeleiding en muzikale activiteiten neem ik de telefoon niet aan, maar als u een voicemailbericht achterlaat, een e-mail of een whatsappbericht stuurt, reageer ik zo spoedig mogelijk.

Wilt u graag muziektherapie voor uw kind met ASS, maar woont u niet in de regio’s waar ik werk? Neem dan contact op met Stichting Papageno.

Klachtenregeling

Als lid van de FVB houd ik mij aan de beroepscode voor vaktherapeuten.

Mocht u een klacht hebben over mij, dan kunt u dat rechtstreeks aan mij melden. Mochten we er samen niet uitkomen, dan kunt u terecht bij het Nederlands Instituut Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg (NIBIG).

Aangesloten bij:

Stichting Papageno
NVvMT
SRVB
wkkgz

Hoop Muziek heeft een samenwerkingsovereenkomst met Stichting Papageno. Stichting Papageno zet zich in voor de ontwikkeling van muziektherapie voor mensen met een vorm van autisme.

Nederlandse Vereniging voor Muziektherapie die aangesloten zit bij de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB). Neem contact op via mail voor mijn lidnummer.

Kandidaat geregistreerd in het kwaliteitsregister van de Stichting Register Vaktherapeutische Beroepen. Neem contact op via mail voor mijn lidnummer.

Geregistreerd bij het Nederlands Instituut Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg (NIBIG). Hoop muziek voldoet hiermee aan de Wet kwaliteit klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Neem contact op via mail voor mijn lidnummer.